Rólunk

A “Pink Ćevabdžinice d.o.o. Kragujevac” vállalat már évek óta sikeres hós és hós termékeket forgalmazó cég. Vásárlóink elsősorban vendéglátó ipari cégek és hotelek, melyek felismerték termékeink minőségét és a forgalmazási rendszerünk pontosságát és megbízhatóságát. Úgy gondoljuk, hogy vásárlóink elsősorban partnerek a közös üzletben, ezzel egyetemben biztosítunk számukra szakszerű támogatást mindannyiunk javára.

A sikeres együttműködés előfeltétele a folyamatos gyártási technológia fejlesztés és befektetés a legkorszerűbb húsfeldolgozó üzem létrehozása érdekében. E miatt 2008.-ban megkezdtük az együttműködést a Mek-Motta céggel, mely vezető a hús termelés és feldolgozás terén.

Az együttműködésnek köszönhetően a termékeink minőségét biztosítja a friss hús Zlatibor legelőiről és annak feldolgozása a korszerű HASSP és HALAL minőségi rendszer alapján. A hagyományos receptek, modern technológia és standardjaink együttese biztosítja a jellegzetes ízt, amiről felismerhetőek vagyunk.

Ügyfeleink számára jól szerezett forgalmazási és kiszállítási rendszert biztosítunk. Amennyiben autentikus hús termékek forgalmazásában érdekelt, elég csak felvenni velünk a kapcsolatot. Menedzser csapatunk ellátogat Önhöz és a megfelelő együttműködési modellt ajánlja fel, tudván, hogy a termék minősége garancia a sikerhez.

Amennyiben érdekelt, lehetőséget nyújtunk helyi bemutató szerezésére, így személyesen is meggyőződhet termékeink minőségéről. Hívjon bennünket még ma és egyeztessen időpontot csapatunkkal.

A cég stabilitása és ereje a minőségi termékek által és a kis családi vállalkozások fejlesztésével és támogatásával fejlődik folyamatosan. A franchise rendszer hirdetésével és feltétlen támogatással segítjük a mikro gazdaság fejlődését. Az ilyen fajta üzleti stratégia eredményeként országszerte elérhetőek termékeink.