fbpx

Hírek

Európai Unió

Nagy büszkeséggel értesítjük Önöket, hogy 2019. július 2-án exportáltuk az első rostélyos hús küldeményt (csevapokat és plyeszkavicákat) az Európai Unióba
A vásárló a romániai „Republika Pljeskavica” gyorsétteremlánc.

Posted by marko

Új termék – régi íz

Figyelmükbe ajánljuk az új termékünket – a formázott plyeszkavicát (húslepényt). Az eddigi golyók helyett, amelyek a fagyasztás után meghatározott olvasztási és formázási folyamatot igényeltek, ezzel az új termékkel lerövidítettük az előkészítés folyamatát, hiszen az előformázott plyeszkavica közvetlenül a grillre kerülhet.
A kínálatunk 100 g-os, 150 g-os és 200 g-os plyeszkavicából, valamint 200 g-os „ínyenc” plyeszkavicából áll.

Posted by marko

Csevap-éttermekkel Európába

A franchising.rs portál cikket közöl a Pink csevap-éttermek értékesítési hálózatának bővítéséről Szerbia-szerte, valamint a külföldi piacon való megjelenéssel kapcsolatos tervekről.

 

 

Posted by marko

Hamarosan új franchise étterem Vrčinben

Néhány nap múlva a Pink csevap-étterem franchise új éttermet nyit Vrčinben. Így Belgrád e részének lakói is élvezhetik majd a legkiválóbb rostonsült különlegességeket.
Ha Ön érdekelt franchise éttermet nyitni városában – jelentkezzen nálunk. Örömmel kezdünk együttműködésbe.

Posted by marko

A jó termék nem ismer határokat

Örömmel értesítjük önöket, hogy együttműködési tárgyalási folyamatokat indítottunk meg a Magyar Kormány képviselőivel.

Magyarország Gazdasági attaséjával való tárgyalásaink célja egy disztribúciós hálózat kiépítése és üzleti képviselet megnyitása az említett országban. Ily módon lehetőséget kapunk hagyományos termékeink bemutatására Szerbia határain kívül is.

Posted by nemanja

Új Pink franchise Negotinban

Örömmel értesítjük önöket, hogy nemrégiben Negotin város központjában új Pink ćevabdžinica franchise nyílt. Ez úton invitáljuk önöket, hogy személyesen is meggyőződjenek miért is közismert országszerte termékeink íze.

Amennyiben személyesen nem tud ellátogatni-hívjon bennünket. Házhozszállítást is vállalunk.

Cím: Stojanke Radosavljević 20, Negotin
Munkaidő: Hétfő – Szombat 7-23, Vasárnap – zárva
Telefon: 019/548-000, 066/854-8000

Posted by nemanja

Megrendezésre került a “Zimony íze” rendezvény

A “ Zimony íze” rendezvény a Nagy téren került megrendezésre az említett önkormányzat szerezésében, ahol is tamburazenekar, „Branko Radičević” és „Talija” kultúregyesületek és vendéglátói programok keretében bemutatták Zimony kozmopolita szellemiségét és hagyatékát.

A Pink Csoport zimonyi franchise partnereink Zemun által mutatta be termékeit.

Posted by nemanja

Álláshirdetés értékesítők számára

A folyamatos bővülés miatt új terepi értékesítőket keresünk. A jelentkezőktől jó szervezési képességet, önállóságot és kiváló kommunikációs készséget várunk el. A terepi értékesítő munkaköri leírása tartalmazza az új kapcsolatok létesítését, valamint a meglévők fejlesztését és fenntartásét az adott területen.

Vállalatunk jó munkakörülményeket biztosít egy dinamikus üzleti környezetben, folyamatos továbbképzéssel és fejlesztésekkel.

Posted by nemanja

Új termék – csevap hagyma nélkül

Bizonyítván, hogy számunkra fontos a vásárlóink véleménye, örömmel jelentjük, hogy termékeink körét bővítettük hagymamentes csevappal. A többi összetevő változatlan maradt, a csomagolással és a mennyiséggel egyetemben.

Kóstolja meg új termékünket és jelezze benyomásait. Készen állunk arra, hogy termékeinket a vásárlóink igénye szerint alakítsuk.

Posted by nemanja

Képviseleti iroda és disztributív center Belgrádban

A Pink Ćevabdžinice d.o.o. irányelve a kezdetektől az, hogy a vásárlók számára biztosítsuk a legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatásokat és termékeket. Ezzel egyetemben megnyitottuk Belgrádban az új képviseleti irodánkat és disztributív centerünket, melyek a vezető standardok követelményeinek megfelelően működnek. Ily módon biztosítjuk partnereink számára a gyors és szakszerű szállítást.

Posted by nemanja

Álláshirdetés terepi értékesítők és Grill-mesterek számára

A forgalom növekedés következtében Belgrád és Kragujevac területén új munkatársakat keresünk terepi értékesítő és Grill-mester pozíciókra.

A terepi értékesítő munkakőri leírása: új kapcsolatok létesítése és a meglévők fejlesztése valamint fenntartása az említett városban. A grill-mester feladata termékeink elkészítése és felszolgálása bemutatók során.

Posted by nemanja