fbpx

Gyártás

GYÁRTÁSI-VENDÉGLÁTÓIPARI TÁRSASÁG MEK-MOTTA Kft. KARAN BB, UZSICE PIB 107129204, MB 20747064, SD 1013

A mai MEK-MOTTA Kft alapjait 1995-ben fektettük le, amikor is megalapítottuk családi üzletünket szerény gyártási kapacitással, viszont annál nagyobb elszántsággal, hogy hagyományos receptek felhasználásával minőséges hústermékeket gyártsunk.

Folyamatos technológiai fejlesztésekkel és folyamatos odafigyeléssel a vásárlói igényekre sikerült elérnünk, hogy a magas képzettségű csapatunkkal, a legkiválóbb minőségű zlatibori szarvasmarha feldolgozásával, a feldolgozás minden részletének ellenőrzéséve olyan termékeket hozzunk létre, melyek már két évtizede az iparág vezető termékeinek egyike közé sorolhatóak. Márkanevet teremtettünk.

2011. a cég kinövi szervezeti kereteit és úr formában korlátozott felelősségű társaságként indul újra. A termelési kapacitások növelése érdekében, ami a növekvő kereslet következménye 2013-ban megkezdtük a befektetéseket egy új korszerű gyártási és raktárépület felépítése érdekében.

Már 2015. Júniusában a cég a gyártást az újonnan megépített és korszerű, az élelmiszeripari standardoknak megfelelő üzembe helyezi át. Az üzem a legmodernebb feldolgozói és raktározási felszerelésekkel van felszerelve. A gyártási áthelyezésével lehetőség nyílt a gyártási kapacitások növelésére,a kínálat bővítésére és az alkalmazottak számának növelésére.

A minőségi rendszer fontosságának felismerése arra késztet bennünket, hogy folyamatos újításokkal és befektetésekkel tökéletesítsük azt. A termelés stabilitásának biztosítása érdekében a cég teljes működése a HASSP standard rendszer alapján szereződik, amit a megszerzett szertifikátumok is bizonyítanak.

2008.-ban a Mek-Motta cég megkezdi együttműködését a Pink Ćevabdžinice d.o.o. Kragujevac céggel. Így a Pink Ćevabdžinice lett termékeink fő forgalmazója.