A Pink csoport arra törekszik, hogy a hús és a húskészítmények minőségével kielégítse minden fogyasztó igényét. E céllal törekszünk arra, hogy folyamatosan kövessük a globális standardokat úgy a termelés, mint az üzletvezetés terén.

Korszerű termelés és húsfeldolgozás a HASSP standard szerint.

A mi hústermékeink vásárlásával ingyen továbbképzést is biztosít az alkalmazottai számára. Szakembereink minden lépésben támogatják, hogy minél minőségesebb égterméket juttasson el vásárlóihoz.

Nagyker és forgalmazás

Vásárlóink számára biztosítottuk a lehetőséget jól szervezett nagyker forgalmazói rendszeren belül hós massza vásárlására csevap és pjeszkavica készítéséhez. Amennyiben ilyen termék forgalmazásával szeretne foglalkozni, jelentkezzen nálunk.

Rólunk

Termékeink minőségét a friss zlatibori legelőkről származó hús és annak a korszerű feldolgozása biztosítja a HACCP és HALAL minőségi rendszer alapján. A hagyomány, korszerű technológia és magas standardok biztosítják a minőséget és igazi íz világot, amiről felismerhetőek vagyunk.

Örömmel leszünk az Ön konyhája részesei!!!

Termékeink jellegzetes ízeit a hagyományok megőrzésével és az autentikus feldolgozással értük el. Ezért Önnek csak a legminőségesebb húsokat választjuk, modern feldolgozó rendszeren át dolgozzuk azt fel és szállítjuk az Ön címére.

A zártkörű gyártási folyamatnak köszönhetően biztosíthatjuk minden termékünk minőségét. A csapatunk innovatív szorgalmas emberekből áll, akik tudják, hogy a siker a minőségen alapszik. Folyamatos továbbképzéssel és innovatív hozzáállással járulunk hozzá a fogyasztói igények kielégítéséhez.

0
város
0
partner (franchise)
0
állandó vásárló
0
éve Önökkel

Van kérdése?

null

Címünk

Kraljevačkog bataljona 282 a, Kragujevac
null

Telefon

+381  69 252 6059
null

Írjon nekünk

kontakt@cevabdzinice.rs
null

Helyek